Vest: Prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića!

Prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića!

Prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića!

Poznata humanitarna organizacija Srbi za Srbe dolazi u Valjevo. Naime njihova čuvena akcija "Trojka iz bloka", večeras 24. decembra organizuje se u Valjevu. Razlog za humanitarno okupljanje je pomoć porodici Kostadinović iz Prijezdića. Skup je zakazan za 17 časova u hotelu Omni, ulica Knez Mihajlova 88 Valjevo.

Akciju će podržati brojne poznate javne ličnosti koje su najavile svoj dolazak: Dragana Mirković, Dejan Savić, Darko Miličić, Duško Vujošević, Vladimir Vanja Grbić, Dušan Savić, Novica Veličković, Marko Pantelić, Nikola Rađen, Dragan Bjelogrlić, Igor Milanović, Nemanja Blažić Triki, Andrija Kuzmanović, Vladan Tegeltija, Boško Ćirković Škabo, Veljko Ražnatović, Milan Kalinić, Nenad Milijaš, Milan Vasić, Petar Strugar, Milica Dosković, Ljubica Vraneš, Viktor Savić, Zoran Tošić, Đorđe Lazić, Zlatko Došljak i Branislav Ratković.

Prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića!-0

„Znam da nismo jedina porodica kojoj je potrebna pomoć, ali nastaviću da se borim – moram zbog njih!” – Draganova čelična volja ostavila nas je bez reči!

Uz sve poteškoće koje su ga snašle, Dragan je radio u građevinskoj firmi do 2014. godine kada je doživeo tešku povredu prilikom koje je slomio nogu. Morao je u invalidsku penziju a od kolena do kuka ugrađena mu je metalna šipka.

Prikupljanje pomoći za sedmočlanu porodicu Kostadinović iz Prijezdića!-1

Pored Dragana, porodicu čine majka Žaklina i njihovo petoro dece – Aleksandra (17), Mirjana (16), Danijela (14), Petar (11) i Mihailo (5). Njih sedmoro žive u tridesetak kvadrata u staroj kući, a imaju i pomoćni objekat gde spava dvoje dece. Nakon zemljotresa, država im je donirala građevinski materijal za izgradnju nove kuće, koju je otac počeo da gradi, ali nažalost, nije bilo dovoljno za završetak radova, pa je kuće ostala nedovršena. Potrebna im je pomoć u građevinskom materijalu i stolariji kako bi završili kuću.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pokreće veliku akciju pomoći. Pozivamo donatore iz celog sveta da pomognu u skladu sa mogućnostima jer Kostadinovići to zaslužuju!

Donacije se mogu slati na sledeće načine:

SRBIJA

1. SMS na 7763 (200 dinara)

2. Račun: 160-279491-71

3. Pay Pal

4. Devizni račun:

IBAN: RS35160005400003357267

SWIFT: DBDBRSBG

Customer: Srbi za Srbe

Bank: Banca Intesa, Milentija Popovica 7b, Beograd



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar