Vest: Preminula glavna tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Valjevu

Preminula glavna tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Valjevu

Preminula glavna tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Valjevu

Glavna tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Valjevu Dragana Marković preminula je u 54. godini života u valjevskoj bolnici, posle duže borbe sa teškom bolešću.

Osnovnu školu pohađala je u Ðurđevcu i Divcima, u Valjevu je završila srednju Ekonomsku školu, a u Beogradu Pravni fakultet. Nakon završenog fakulteta pripravnički staž obavila je u Opštinskom sudu u Mionici, a nakon položenog pravosudnog ispita obavljala je najvažnije poslove u Opštinskom javnom tužilaštvu u Mionici.

U Okružno javno tužilaštvo u Valjevu prešla je 2010. godine, da bi šest godina kasnije bila izabrana na funkciju glavne tužiteljke Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu.

Dragana Marković je bila udata i za sobom je ostavila dve kćeri, Zoranu, studentkinju Medicinskog fakulteta u Beogradu i Miljanu, učenicu Valjevske gimnazije.

Komemoracija preminuloj tužiteljki biće održana danas u 10 časova u velikoj sali tužilaštva u Valjevu. Opelo će biti obavljeno u sabornom Hramu Vaskrsenja Gospodnjeg sa početkom u 12.30 časova, a sahrana je u 14 sati na valjevskom Novom groblju.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar