Vest: Pozorišna predstava "Vitamini, zdravi, fini'

Pozorišna predstava "Vitamini, zdravi, fini'

Pozorišna predstava

12. marta sa početkom od 12 časova na velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo biće predstavljena pozorišna predstava za decu "VITAMINI, ZDRAVI, FINI".

Predstava je nastala kao jedan zanimljiv čas o zdravoj ishrani.

Pozorište zato i služi da nam kroz scensku igru prezentuje prave vrednosti života.

Deca vole ovog šašavog kuvara koji u svojoj volšebnoj kuhinji kuva najzdravija jela.

A najzdravije jelo je zasve nas (pored  proteina, ugljenih hidrata, masti, vitamina) naravno dobro raspoloženje i smeh... Kada ste dobro raspoloženi nema hrane koju ne možete jesti.

Ovaj kuvar upravo je to DOKTOR KUHINJE ZA VITAMINSKI SMEH.

Pored toga on ima dobre recepte zaista zdrave ishrane koje kroz šalu plasira svima nama. Ovaj kuvar pomaže zmaju iz bajke da postane veliki, snažan i da bljuje vatru...

Da li će uspeti u tome- videćete. Ovaj kuvar pravi za princezu tortu na 15 spratova. Ovaj kuvar kuva po celom svetu od Kine do Meksika. Ovaj kuvar ima svoju ordinaciju zdrave hrane. Ovom kuvaru jelo nikada nije zagorelo.

Kroz predstavu protkanu humorom deca se edukuju o zdravoj ishrani i shvataju veliki značaj vitamina za njihov rast i razvoj. Kuvar preko svojih priča i anegdota iz čarobne kuhinje deci savetuje jedno : Ako želite da budete veliki, snažni kao zmajevi iz bajki morate jesti zdravo i vitaminski ispravno...

Predstava traje 45 minuta, protkana je humorom i muzikom. 

Prodaja karata je na dan predstave od 10-12 h na blagajni Centra za kulturu Valjevo.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar