Vest: Povlen Reli

Povlen Reli

Povlen Reli

Prvi Povlen reli održan je 1993. godine u čast 600 godina postojanja grada Valjeva. Kako je veliki broj zaljubljenika u prirodu odmah prepoznao manifestaciju kao važno sportsko-turističko dešavanje, tako se ova trka i danas održava na valjevskim planinama svake jeseni.

Već 29. godina ova sportsko-turistička manifestacija okuplja entuzijaste iz celog regiona i pruža nezaboravno iskustvo vozačima i dobro opremljenim vozilima, ali i onima koji su raspoloženi za lakše staze u kojima se može uživati u nestvarnim predelima Maljena, Povlena, Suvobora, Jablanika i Medvednika u ranu jesen.

Ove godine, pored standardnih off-road vozila, na Povlen reliju učešće će uzeti i vlasnici SUV vozila, koja do sada nisu silazila sa asfalta. Prijavite sebe i svoje porodice željne avanture, lepih predela i svežeg vazduha.

Iz tog razloga 29. Povlen reli imaće 2 kategorije:


- Teška za 4×4 džipove

 Koja se preporučuje profesionalcima i iskusnijim vozačima, 

- Laka za terenska i SUV vozila

Laka za sve vlasnike terenskih i SUV vozila koji nešto više vole laganiju vožnju i usputno uživanje u prirodi i društvu.

Reli se održava 9. i 10. oktobra, više informacija o cenama kotizacije i samom reliju možete pronaći na portalu povlenreli.com.


Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar