Vest: Postavljanje besplatnih tabli sa kućnim brojevima

Postavljanje besplatnih tabli sa kućnim brojevima

Postavljanje besplatnih tabli sa kućnim brojevima

Obaveštavamo sugrađane da će Sekretarijat za komunalne i stambene poslove – Gradske uprave grada Beograda 05.05.2021. godine na teritoriji GO Lazarevac započeti aktivnost postavljanja besplatnih tabli sa kućnim brojevima na 10.215 objekata na teritoriji GO Lazarevac.

U skladu sa navedenim obaveštavamo sugrađane da su u cilju sprovođenja ove aktivnosti  u obavezi da omoguće pristup objektima na kojim se vrši prenumeracija, ovlašćenim licima zaduženim za postavljanje tabli koji su u radnoj odeći vidno obeleženoj logom preduzeća „Slovo“ d.o.o. i Agencija „Kaldrma“, a koji će posedovati potvrdu za obavljanje pomenute usluge.

Iz ovog Sekretarijata obaveštavaju građane i da se izdavanje nove lične karte u slučaju kada se upisuje adresa prebivališta u ličnu kartu zbog utvrđivanja naziva ulica i kućnih brojeva za ulice koje prethodno nisu imale naziv, odnosno kućni broj, kao i u slučaju promene postojećih naziva ulica i prenumeracije postojećih kućnih brojeva, u okviru nacionalnog projekta ažuriranja Adresnog registra, obavlja bez plaćanja propisanih naknada na ime cene obrasca i troškova tehničke izrade lične karte.

Kako napominju iz Sekretarijata za komunalne i stambene poslove prenumeracija je izvršena na osnovu Rešenja Republičkog geodetskog zavoda, koja su objavljena na internet stranici RGZ, link: https://rgz.gov.rs/registri-rgz-a/adresni-registar. 


(Izvor: Opština Lazarevac)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar