Vest: Počeo sa radom LIDL

Počeo sa radom LIDL

Počeo sa radom LIDL

Lidl Srbija  je 07. oktobra otvorio vrata dugoočekivane prodavnice u Valjevu, na adresi Pop Lukina 45, na prostoru bivših magacina trgovinskog preduzeća „Diva“.

Na otvaranju Lidla, pored zainteresovanih građana, prisustvovao je i gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, koji je poželeo dobrodošlicu velikom nemačkom trgovinskom lancu, koji je otvorio svoju 54. prodavnicu u Srbiji.

„O Lidlu se sve zna i on je najbolji pokazatelj da su privreda jedne zemlje i grada dostigli nivo da prate potrošačke potrebe stanovništva.  Ovom prilikom moram da čestitam na uspešnom poslovanju i domaćim trgovinskim lancima, koji godinama kvalitetno snabdevaju naše potrošače. Otvaranje Lidla u Valjevu je značajno i za zapošljavanje, jer dolazi vreme kada poslodavci sve više cene i plaćaju kvalitetne radnike, tako da početak rada još jednog modernog prodajnog objekta ide u prilog svima! Lokalna samouprava je pouzdan partner domaćim i stranim investitorima i želim Lidlu uspešan početak i da ostanete dugo u našem gradu“, rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, na otvaranju valjevskog Lidla.


Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija je rekla da je, sudeći prema broju predloga da se otvori prodavnica u Valjevu, sigurno da su Valjevci sa nestrpljenjem očekivali otvaranje i da već poznaju Lidl, a samim tim, imaju visoka očekivanja:

„Napravili smo prvi korak u ispunjavanju njihovih očekivanja i potreba, a predstoji nam unapređenje usluge kako bi Valjevcima ova prodavnica postala omiljena trgovina. Imamo 35 kolega, koji svi imaju konkurentne zarade. Kod nas zaposleni imaju petodnevnu radnu nedelju i plaća se svaki minut rada, što znači da se plaća i prekovremeni rad. Obezbeđeno je privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve, što je važno u vremenu u kojem živimo.“

Što se tiče ponude u valjevskom Lidlu, Martina Petrović je rekla da ima oko 1800 proizvoda domaćih i stranih proizvođača, a posebno je istakla novi Lidl brend „S ljubavlju domaće“, koji ističe i donosi tradicionalne ukuse isključivo od proizvođača iz Srbije.


„Zajedničkim radom i saradnjom sa predstavnicima Grada dodatno smo uredili raskrsnicu Vladike Nikolaja i Pop Lukine, radi dodatne funkcionalnosti. Na parceli prodavnice je zaseđeno 60 stabala, koji će dodatno oplemeniti i ozeleneti ovaj prostor“, istakla je Martina Petrović.

U kratkotrajnoj ponudi, svakog četvrtka kroz tematske nedelje prehrambeni asortiman osvežava se ukusima inspirisanim različitim kuhinjama sveta, poput azijske, francuske ili italijanske.

Pored toga, Lidl kroz svoj asortiman nudi i neprehrambene proizvode, poput tekstila za muškarce i žene, alata, opreme za domaćinstvo, sportske rekvizite, baštenski nameštaj i slično.

Ovi proizvodi prate sezonske trendove i potrebe,  a asortiman se menja i osvežava svakog četvrtka, na dan kada počinju nove akcijske ponude u Lidlu.

Brze kase i veliki prolazi između rafova upravo je ono što kupovinu u Lidl prodavnicama čini lakšom, a nova prodavnica u Valjevu imaće i oko 130 parking mesta.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uz povećanu kontrolu poštovanja epidemioloških mera.



Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!


(Grad Valjevo)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar