Vest: Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u centru Mionice

Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u centru Mionice

Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u centru Mionice

Mionica dobija savremeni košarkaški teren vredan dva miliona dinara. Radovi na rekonstrukciji, koji su počeli pre dva dana, biće gotovi krajem juna. Postojeći teren biće obnovljen i zaštićen epoksidnom podlogom. Takođe, postaviće se zglobni koševi, nove table i osvežiti tribine. Teren će koristiti pionirski košarkaški klub, ali i svi građani Mionice.  

- Nakon završetka radova, ovaj savremeni teren naslonjen na novoizgrađenu teretanu na otvorenom biće savršeno mesto za rekreaciju i uživanje u slobodnom vremenu Mioničana. Investicija u sport je ulaganje u zdrav način života. Zalažemo se da naši mladi imaju što više mogućnosti za pravilan razvoj - rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Počela rekonstrukcija košarkaškog terena u centru Mionice-0

Rekonstrukcija košarkaškog terena realizuje se u saradnji s Dunav osiguranjem.  

Na teritoriji opštine Mionica registrovano je 18 sprotskih klubova i organizacija. U aprilu ove godine je u Mionici osnovani i bokserski klub, koji će se nalaziti na lokaciji nekadašnje autobuske stanice. 

Zajedno sa sportskom halom, teretanom na otvorenom, košarkaškim i drugim sportskim terenima Mionica postaje grad sporta i grad mladih.



(Izvor: Opština Mionica)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar