Vest: Počela besplatna pripremna nastava za osmake

Počela besplatna pripremna nastava za osmake

Počela besplatna pripremna nastava za osmake

 

Svi đaci završnih razreda osnovnih škola u opštini Mionica u prilici su da pohađaju besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Časove iz srpskog jezika i matematike organizuje opštinski Centar za obrazovanje i razvoj. Besplatna pripremna nastava prvi put je organizovana pre dve godine, a za ovu godinu do sada je prijavljeno 60 učenika.

- Kao što smo i obećali, i ove godine nastavljamo sa organizovanjem pripremne nastave. Znamo koliko je bitno da se đaci dobro pripreme za završni ispit  i znamo da to znači i đacima i roditeljima. Besplatna pripremna nastava se pokazala kao višestruko koristan program, gde učenici mogu dobro da se pripreme za prijemne ispite, a istovremeno će olakšati roditeljima i dodatno rasteretiti kućne budžete. Verujem da će se naši osmaci dobro pripremiti i da uspeh neće izostati. Obrazovanje je veoma važno, a mi nastojimo da kroz određene programe obezbedimo što bolje uslove – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Časovi se održavaju četiri puta nedeljno za svaki predmet, a sve informacije mogu se dobiti na mejl adresu obrazovnicentarmionica@gmail.com.

U Centru za obrazovanje i razvoj nude se razne mogućnosti i to besplatno. Časovi jezika, programiranja, folklora, gimanastike, glume i dr. 

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar