Vest: Osnovan Privredni savet grada Valjeva

Osnovan Privredni savet grada Valjeva

Osnovan Privredni savet grada Valjeva

Na konstitutivnoj sednici Privrednog saveta grada Valjeva, koja je održana u petak, za predsednika je izabran Ivan Stojilković, direktor kompanije „Urban-tehniks“ iz Valjeva.

On je jednoglasno predložen i izglasan od strane privrednika koji su prisustvovali ovom sastanku, dok će njegov zamenik biti izabran na nekom od narednih Saveta.

Valjevski privrednici, koje je pozvao gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković, prilikom ovog prvog susreta su iskazali spremnost da udruženi pomognu Valjevu da se u narednom periodu realizuju brojni projekti koji će unaprediti poslovnu klimu i život u gradu.

Konstitutivnoj sednici su prisustvovali i predstavnici Stalne konferencije gradova i opština. U okviru druge faze projekta „Podrške lokalnim samoupravama na putu ka EU“, koji realizuju u saradnji sa Švedskom agencijom za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA), zajedno sa Valjevom učestvuju u izradi dokumenata neophodnih za rad Privrednog saveta – poslovnika, akcionog plana i plana komunikacije, ali i u uspostavljanju dugoročnog rada Privrednog saveta.

U rad Saveta će biti uključeni svi relevantni veliki i mali privrednici koji posluju u Valjevu, poručeno je sa konstitutivne sednice. Takođe, Savet će u svoje aktivnosti uključiti i direktore ustanova i javnih preduzeća u gradu, a gradonačelnik Valjeva će sa svojim saradnicima aktivno učestvovati u radu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici!

(Izvor: Grad Valjevo)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar