Vest: Opština Mionica od sada dostupna i na Viberu

Opština Mionica od sada dostupna i na Viberu

Opština Mionica od sada dostupna i na Viberu

Opština Mionica je pokrenula Viber zajednicu pod nazivom „Mionica koju volim“ kao još jednu platformu za komunikaciju sa svojim građanima.

-Opština Mionica je prepoznala potrebu aktivnog korišćenja savremenih, neposrednih vidova komuniciranja. Ovaj inovativan vid komunikacije je formiran u cilju što efikasnijeg povezivanja, bržeg i jednostavnijeg informisanja građana o aktuelnostima u našoj opštini.  Naši sugrađani sada na jednom mestu mogu pratiti sve vesti, servisne informacije, obaveštenja o radu opštine Mionica, njenih ustanova i preduzeća, kao i sve druge značajne novosti. – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Miončani su oduvek pokazivali zainteresovanost za aktuelna dešavanja u njihvoj opštini. Zbog toga je i pokrenuta Viber zajednica koja će obezbediti veću transparentnost, efikasnost i unaprediće razmenu informacija koje omogućavaju savremene tehnologije. 

Janković je dodao da je svrha Viber zajednice „Mionica koju volim“ i promocija opštine, njenih turističkih potencijala i resursa, kao i pravovremeno i valjano informisanje svih njenih posetilaca.

Apsolutno se vodi računa o bezbednosti svih članova. Brojevi telefona korisnika nisu vidljivi nikome, pa ni administratorima, osim u slučaju da je korisnik sam izabrao da mu se ne prikazuje ime na viber nalogu već samo broj telefona.

Opština Mionica je prepoznala važnost komunikacije u društvu. Shodno tome, dodatno su unapređeni vidovi komunikacije sa građanima. Ove godine u Uslužnom centru otvoren je i elektronski šalter koji će značajno ubrzati proces dobijanja dokumenata, a višestruko poboljšati razmenu informaciju između lokalne samouprave i građana.

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku iz popisa 2011. godine opština Mionica broj 14335 stanovnika.

(Izvor: Opština Mionica)


Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar