Vest: Opšta tuča na svadbi u Mionici

Opšta tuča na svadbi u Mionici

Opšta tuča na svadbi u Mionici

Na svadbenom veselju u Mionici proteklog vikenda došlo je do tuče koja je brzo našla put na društvenim mrežama i postala predmet komentarisanja na istim.

U luksuznom restoranu potukli su se radnici obezbeđenja, svatovi, ali i mladoženja i njegov otac.

Opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu.

- Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbeđenja - kaže neimenovani izvor Kurira.

Nakon toga je više svatova napalo radnike obezbeđenja, koji su, na kraju, bili prinuđeni da pobegnu iz lokala.

Epilog uopšte nije naivan, sedmoro povređenih, dok je teške povrede zadobio gost na svadbi koji je zbrinut u valjevskoj bolnici.

Policija je otvorila istragu.

 

Izvor: 24sedamPodeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar