Vest: Održan valjevski humanitarni koncert

Održan valjevski humanitarni koncert

Održan valjevski humanitarni koncert

Veliki humanitarni koncert za prikupljanje novca za lečenje Katarine Čočović, održan je na Platou Centra za kulturu Valjeva.

Valjevci su još jednom pokazali svoju humanost, došavši u velikom broju na koncert i donirajući koliko je ko mogao. Ovih dana se organizuju brojne akcije, kako bi se što pre sakupio novac koji je Katarini Čočović, koja boluje od opasnog melanoma kože, neophodan za skupu terapiju u Izraelu.

Valjevski muzičari Dule Lušin, Darko Jovanović, Aleksandar Tomić, Jana Zdravković, Mila Ristović, Maja Ralić, Nikola Jevtić, Uglješa Petković, Miloš Popović, Jovana Glišić i Uroš Spasojević dali su nesebičnu podršku, nastupajući na koncertu u Valjevu!

Valjevki Katarini Čočović (37), koja je zbog progresije raka kože životno ugrožena, potrebno je 150.000 evra za operaciju i dalje terapije u Izraelu. Fondacija “Budi human” pokrenula je uplatu humanitarnih SMS poruka, a Katarinini sugrađani u Valjevu sprovode više akcija za prikupljanje novca za njeno hitno lečenje.

Majka dvoje male dece već osam godina bori se sa melanonom, s obzirom na to da joj je, nakon rođenja prvog deteta 2015. godine, ustanovljena dijagnoza crni zloćudni tumor kože kada je obavljena i operacija. Tri godine provela je bez terapije, majka je po drugi put postala 2018. godine, a potom je počela da se leči, sve dok nije iskoristila sve terapijske opcije u Srbiji, uključujući i cikluse imunoterapije i tretman gama nožem.

Uz poziv za slanje SMS poruke 1536 na broj 3030, Valjevci najavljuju još nekoliko akcija prikupljanja novca za svoju sugrađanku koja je životno ugrožena i potrebno je da što pre lečenje nastavi u Izraelu.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar