Vest: Odbojkašice dočekuju nemački Šverin

Odbojkašice dočekuju nemački Šverin

Odbojkašice dočekuju nemački Šverin

U revanš utakmici šesnaestine finala Kup CEV 2023 odbojkašice Železničara u sredu 21. decembra sa početkom od 19 časova dočekuju nemačku ekipu Šverin. Meč će se odigrati u Sportskoj hali Lajkovac.

Jedan od najznačajnijih mečeve sezone za devojke iz Lajkovca. Pre pet dana u Nemačkoj domaći tim je pobedio sa ubedljivih sa 3:0, ali već tada je iz stručnog štaba stigla informacija da rezultat nije bio odraz pravog stanja u meču i signali da bi naša ekipa mogla da uzvrati u revanšu. Osim toga, zbog komplikacija sa letom, tim je bio umoran od skoro celodnevnog putovanja do istočnog dela Nemačke.

To praktično znači da bi sastav Branka Kovačevića na svom parketu trebalo da pobedi sa 3:0 ili 3:1, jer bi onda došao u situaciju da igra dodatni „zlatni set“ do 15 poena. Takve su propozicije CEV – pobede od 3:0 i 3:1 donose ekipi tri boda.

Odbojkašice Železničara su do sada pokazale bezbroj puta da poseduju nesporan kvalitet, a ni motivacija im neće nedostajati.

Ne treba napominjati koliko će biti dragocena podrška navijača, tako da se nadamo velikom odzivu Lajkovčana i sjajnom navijanju!



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar