Vest: Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu, pod pokroviteljstvom grada Valjeva, a u organizaciji Fudbalskog saveza Valjevo, održaće se od 1. do 10. januara 2022. godine u Hali sportova.

„Prošle godine Novogodišnji turnir nije održan zbog epidemiološke situacije, ali ove godine smo opredelili sredstva u iznosu od 500 hiljada dinara. Kao i prethodnih godina, imaćemo oko deset kategorija. Ovom prilikom pozivam sve fudbalere i ljubitelje sporta da dođu u Halu sportova, ali bih takođe poželeo sreću svim učesnicima turnira. Ono što bih posebno istakao je da će ovogodišnji direktor Novogodišnjeg turnira biti legenda valjevskog fudbala, čovek koji je sinonim za fudbal u ovom gradu, a to je gospodin Milan Ciga Petrović“, poručio je Marko Jevtić, predsednik Stalne manifestacije – Novogodišnji turnir u malom fudbalu.

Na Novogodišnjem turniru u malom fudbalu ekipe će igrati po kategorijama i to: Seniori, Juniori, Kadeti, Pioniri, Petlići 2009, Petlići 2010, Poletarci 2011, Poletarci 2012, Pačići 2013. i Pačići 2014. godište.„Ovo je turnir koji se organizuje preko 40 godina. Pozvao bih sve ljubitelje sporta, posebno fudbala, da novogodišnje i božićne praznike provedu sa nama u Hali sportova. Zbog epidemiološke situacije biće ograničeno na 30% kapaciteta, ali se nadam da će se kao i prethodnih godina prijaviti od 100 – 120 ekipa. Mi ćemo se potruditi da organizacija bude na zavidnom nivou, a iskoristio bih priliku i da se zahvalim gradu Valjevu na izdvojenim sredstvima za ovogodišnji turnir u malom fudbalu“, rekao je Radovan Terzić, predsednik Fudbalskog saveza Valjevo.

Prijava ekipa je do 29. decembra 2021. godine, a izvlačenje će biti na televiziji Vujić, 30. decembra 2021. godine u 20.00 časova.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar