Vest: Nemanja Milojević napustio Kolubaru

Nemanja Milojević napustio Kolubaru

Nemanja Milojević napustio Kolubaru

Na terenu je sačuvala status, ali posle peripetija koje su iziskivale i uključivanje međunarodnih organa, Kolubara je izbačena iz Mozzart Bet Superlige, pa je u skladu sa novim okolnostima primorana da drugačije kreira planove za takmičenje u nižem rangu. A tamo će bez Nemanje Milojevića.

Vezista je zvanično napustio Lazarevac, uz stisak ruku sa čelnicima Rudara i prijateljski rastanak. Iako je saradnja bila oročena do juna naredne godine, 25-godišnji Milojević je sporazumno raskinuo ugovor i tako završio misiju među zeleno-crnima. Prošle sezone bio je standardan, kako kod Dejana Đurđevića, tako i kod Veroljuba Dukanca. Skupio je 36 utakmica, postigao tri i namestio dva gola, a posebno upečatljiv bio je protiv lučanske Mladosti kad je sa dva pogotka kreirao preokret (3:2) i protiv Vojvodine (gol i asistencija u remiju 2:2).

Nemanja Milojević  trenutno je, sa „čistim“ papirima slobodan u izboru nove sredine. Sa iskustvom iz Mozzart Bet Superligi trebalo bi da ima laku prohodnost ka narednom angažmanu, jer je u našoj eliti skupio više od 150 utakmica.

Tokom karijere Nemanja Milojević je igrao za Čukarički, Vojvodinu, Voždovac i Kolubaru, a godinu dana je proveo i u grčkom Panioniosu.

Izvor: Mozzartsport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar