Vest: Nastavak borbi u domaćem šampionatu

Nastavak borbi u domaćem šampionatu

Nastavak borbi u domaćem šampionatu

Utakmicama 7. kola Superlige nastavlja se borba devojaka u domaćem prvenstvu. Današnji protivnici su iz donjeg dela tabele tako da ne bi trebalo da predstavljaju veći problem.

Na domaćem terenu u hali sportova u Lajkovcu domaći Železničar dočekuje ekipu Srema. Lajkovčanke su opet napravile seriju dobrih rezultata koja je bitna da se danas nastavi jer već sledećeg vikenda ih čeka pred regionalni derbi.

           

Posle istorijskog uspeha u Ligi šampiona a onda i poraza od lidera Crvene Zvezde ekipu Ub-a danas trebalo bi da čeka lakši zadatak protiv Partizana Soccerbeta na gostovanju u Beogradu. Današnji domaćin posle pet odigranih kola ima samo jednu pobedu.

Ekipa Železničara i Uba se nalaze u gornjem delu tabele i zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli. U sledećem 8. kolu očekuje nas regionalni derbi između Ub-a i Železničara. Utakmica će se odigrati 21. novembra u 17.55 časova, uz direktan prenos na RTS 2. Pre početka utakmice održaće se žreb za polufinale 56. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkašica i 57. Kupa Srbije 2021/2022. u konkurenciji odbojkaša.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar