Vest: Najboljim studentima dodeljeni ugovori o opštinskim novčanim nagradama

Najboljim studentima dodeljeni ugovori o opštinskim novčanim nagradama

Najboljim studentima dodeljeni ugovori o opštinskim novčanim nagradama

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević uručio je juče ugovore o dodeli novčanih nagrada najboljim studentima sa teritorije GO Lazarevac, a koji su se prijavili na ranije raspisani Javni poziv.

Ukupno je dodeljeno 76 ugovora o novčanim nagradama i to u dve kategorije. Njih 56 studenata sa minimalnim prosekom studiranja 8,5 dobili su novčane nagrade u iznosu od 52,631 dinar, dok je 20 studenata sa prosekom studiranja iznad 9,5 dobilo novčani iznos od 62.631 dinara.

„Mislim da je ovo mali znak pažnje od strane opštine za pamet i budućnost našeg grada i naše države. Veoma mi je drago što sam imao priliku da razmenim i mišljenja i čujem konkretne predloge studenata iz Lazarevca za razvoj našeg grada“, rekao je Stević i dodao da će neke od predloga kao što je otvaranje posebnog igrališta za kućne ljubimce pokušati i da realizuje najskorijem roku.

Stević je ovom prilikom najavio da će u narednih dvadesetak dana doći i do potpisivanja ugovora o nagrađivanju 45 vukovaca i đaka generacije iz škola sa teritorije naše opštine za školsku 2022/23 godinu.

„Ovih 45 učenika u narednom periodu će biti pozvano da potpiše ugovore, nakon čega će uslediti i isplata novčanih nagrada u iznosu od 50.000 dinara na tekuće račune“, kazao je Stević i dodao da će to biti prvi put od strane opštine Lazarevac da se i ovoj kategoriji učenika i budućnosti i pmeti našeg grada i opštine isplaćuju novčane nagrade.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar