Vest: Najbolji igrač 8. kola Superlige iz Kolubare

Najbolji igrač 8. kola Superlige iz Kolubare

Najbolji igrač 8. kola Superlige iz Kolubare

Čim se završila utakmica Kolubare sa Čukaričkim postalo je jasno da će Ante Vukušić dobiti priznanje za najboljeg igrača osmog kola Mozzart Bet Super lige.

Het-trik se ipak ne viđa svaki dan. Evo, prođe već 52 dana otkako se lopta zakotrljala po Srbiji, a tek je 31-godišnji hrvatski napadač prvi upisao taj podvig kraj svog imena.

I nije tu bilo neke magije. Samo prefinjenog golgeterskog njuha. Ante Vukušić je u većem delu utakmice bio odsečen od tima, jer Čuka je bila ta koja je pritiskala. Ali kada bi se ukazala šansa on je bio baš tamo gde treba. Uvek koncentrisan, svestan prostora, dovoljno staložen da loptu usmeri gde joj je mesto.

Na kraju, veoma značajna pobeda za Kolubaru, ne samo zato što se probila do sedmog mesta na tabeli – a Vukušić se nada da je kadra i da se umuva u plej-of Mozzart Bet Super lige – nego i za samog Vukušića, koji je u Lazarevac stigao kao kapitalno pojačanje, ali je sve do sada čekao na prvenac. Imao je i neke sitne povrede koje su mu poslednjih nedelja skratile minutažu.

Sada je sve na svom mestu.

“Prva dva gola postigao sam na asistenciju Miloša Filipovića, postajemo dobar tandem. Naš tim još nije pokazao sve što može, imamo kvalitet za plej-of. Ova pobeda je velika, ali i podstrek za sve u klubu da nastavimo sa dobrim igrama. Moje je da nastavim sa golovima, najvažnije je da osvajamo bodove. Hvala svima u klubu i navijačima, bodrili su me i kada nije išlo, na najbolji način sam im uzvratio za poverenje i podršku. Nadam se da ću nastaviti u istom stilu”, rekao je Vukušić za sajt Kolubare.

Podsetimo, Ante Vukušić će na ime zvanja za najboljeg fudbalera osmog kola Mozzart Bet Super lige, kao i svaki njegov prethodnik, od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara koje će usmeriti kao humanitarnu pomoć instituciji ili pojedincu po svom izboru.

Izvor: Mozzartsport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar