Vest: Najbolji igrač 20. kola Linglong Super lige iz Kolubare

Najbolji igrač 20. kola Linglong Super lige iz Kolubare

Najbolji igrač 20. kola Linglong Super lige iz Kolubare

Najbolji igrač 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Uroš Đuranović, strelac oba pogotka u pobedi Kolubare nad ekipom Proletera u Lazarevcu.

Odigrano je još jedno kolo šampionata, obeleženo brojnim poteškoćama zbog snežnih padavina i terena teških za igru. Ipak, viđen je dobar fudbal, nekoliko izuzetnih golova i uzbudljivih preokreta. Za jedan od tih preokreta zaslužan je napadač Kolubare Uroš Đuranović u duelu sa ekipom Proletera u Lazarevcu. On je još jednom pokazao da je u sjajnoj formi i da je najzaslužniji što Lazarevčani još uvek imaju realne izglede da se plasiraju u plej-of. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Najbolji igrač 20. kola Linglong Super lige iz Kolubare-0

Uroš Đuranović (27) je rođen u Budvi (Crna Gora), igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u fudbalskom klubu Mogren. Kasnije je nastupao i za Iskru, Dečić, češku ekipu Dukla, poljsku Korona Kielce, Radnički iz Niša i rumunski ACSM Poli Iasi. U Kolubaru je stigao u julu ove godine i tokom aktuelne sezone zabeležio 19 nastupa, uz 9 postignutih pogodaka.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar