Vest: Mountain Music Fest Divčibare-Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Mountain Music Fest Divčibare-Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Mountain Music Fest Divčibare-Počela prodaja jednodnevnih ulaznica

Sedmi po redu Mountain Music fest, održaće se od 12. do 14. avgusta na ski-stazi Divčibare Ski-Resort na Divčibarama.

Prvi dan festivala rezervisan je za Sevdah Bejbi lajv & Ivanu Vladović, Diferent kajnd ov džez, Bege Fank & BKO, TBF, dok će drugog dana nastupati Koton pikers, Vojko V, Deca loših muzičara, Sanšajn, Funkamente, Vajt siti soul, Pepe, DJ Goce. U nedelju, 14. avgusta, za MMF afterdej zaduženi su Bege Fank, Ljudski maksimum i Nezub.

Kompleti ulaznica za tri dana Mountain Music festa dostupni su na sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni od 1.500 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a organizatori ističu da, nakon dve godine, neće biti ograničenja ili posebnih uslova za ulazak na festival.

Prodaja jednodnevnih ulaznica za ovogodišnji Mountain Music Fest, koji se održava od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama, počela je na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs.

U petak, 12. avgusta, kada nastupaju Musical Dosctors, Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO i TBF, cena karata iznosi 800 dinara. U subotu, 13. avgusta, tri muzičke bine rezervisane su za Mutante, Cotton Pickers, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, Funkamente, White City Soul, Peppe i DJ Gocea, a ulaznice su dostupne po ceni od 1200 dinara, dok je cena karte za nedeljni MMF afterday, kada će posetioci moći da čuju Bege Fank, Ljudski Maximum, Nezoob i Phat Phillie – 500 dinara.

Broj karata po ovim cenama je ograničen, a osim jednodnevnih, i dalje će biti dostupni paketi ulaznica za sva tri dana po ceni od 2100 dinara. Organizatori ističu da će i ove godine, u skladu sa „family friendly“ odlikom festivala, ulaz za decu do 10 godina biti besplatan.

U cenu svake ulaznice uključeni su svi dodatni sadržaji – umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički. Najmlađi posetioci će moći da se zabavljaju u Avantura parku i na Zip lajnu, radionici Maskiraonica i Šumi boja, a ove godine spremili smo i sadržaje poput joge, orijentiringa, igra pokreta, slikanja na telu, ali i čitavu Zonu umetnosti.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, a sve informacije u vezi sa lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs, kao i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Izvor: Valjevo na dlanu



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar