Vest: Motiv svirepog ubistva u Lazarevcu: " Mislila da deca više vole oca od majke"

Motiv svirepog ubistva u Lazarevcu: " Mislila da deca više vole oca od majke"

Motiv svirepog ubistva u Lazarevcu:

Jasminu S. (44) osumnjičenu da je nožem ubila supruga Sinišu (42), u Urgentnom centru čuva policija.

Da podsetimo, Jasmina S. ubila je muža u stanu u Lazarevcu, umotala ga u foliju i ćebad, pa zalivala omekšivačima kako bi uklonila miris truljenja tela. Ona je potom, pokušala da se ubije presecanjem grkljana, ali su je policajci, koji su u stan došli po pozivu komšija spasili i prebacili u bolnicu u kojoj se oporavlja.

- Ona je sa intenzivne nege prebačena na poluintenzivnu i njeno stanje se popravlja i prati. Ispred sobe u kojoj se nalazi stalno su prisutni pripadnici MUP koji je čuvaju, obzirom da je osumnjičena za teško krivično delo koje je navodno inspektorima i priznala - priča izvor i nastavlja:

- Kada se bude dovoljno oporavila nju će ispitati nadležni tužilac, pa će se tada odlučivati i o pritvoru.

- Jasmina je bila ljubomorna na Sinišu i na to što se on lepo slagao s njenim sinom iz prvog braka, kao i sa troje njihove dece. Siniša je bio takav, duša od čoveka. Nije mu se imalo šta zameriti, bio je izuzetno posvećen otac - navodi izvor.

- U pismu koje je naslovila na svog sina iz prvog braka ona je i sama navela: "Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu, sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani s njim, a i ne moraš, meni je svejedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre, i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke." Ona jednostavno nije mogla da podnese što njeno dete ima dobar odnos sa očuhom - navodi sagovornik.

Izvor: Kurir



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar