Vest: Mionički vukovci dobili laptop računare

Mionički vukovci dobili laptop računare

Mionički vukovci dobili laptop računare

Predsednik opštine Mionica Boban Janković uručio je laptove najboljim mioničkim đacima kao nagradu za rad, trud i zalaganje tokom dosadašnjeg školovanja. Vukovu diplomu ove godine dobilo je četiri mionička osnovca.

Osnovna škola „Vojvoda Živojin Mišić“ u Rajkoviću ove godine imala je jednog đaka generacije i to Dušicu Jovanović iz Mratišića, dok je  u osnovnoj školi „Milan Rakić“ u Mionici za đaka generacije proglašena Nataša Čitaković iz Gornjeg Mušića, a Ksenija Vujičić iz Gunjice i Lazar Nikolić iz Mionice su poneli titulu vukovaca.


-Nadam se da će naši vukovci nastaviti da nižu uspehe i dalje. Dušica, Nikolina, Ksenija i Lazar su titule najboljih đaka opravdali i na prijemnom ispitu i pokazali svoje znanje.  Bitno je da imate cilj u životu i da na putu do njegovog ostvarenja usvajate nova znanja i razvijate svoje veštine. Želim vam da ostvarite svoje želje i ciljeve i da budete uspešni-poručio je Janković vukovcima.

Ove školske godine 120 mioničkih osmaka završilo je osnovno školovanje, a njih 26 postiglo je odličan uspeh.


Po rečima vukovaca, svi planiraju da nastave svoje školovanje i da se ponajviše oprobaju u prirodnim naukama. Uzimajući u obzir njihov uspeh i talentat, sigurno je da uspeh neće izostati u narednom periodu njihovog školovanja i da će zasigurno jednog dana postati uspešni inženjeri, lekari, naučnici, a pre svega dobri i vredni ljudi koji će udariti jake temelje razvoja i solidarnosti čitave zajednice.

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC „Mionica“, a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski „Centar za razvoj i obrazovanje“.


(Izvor: Opština Mionica)
Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar