Vest: Metaloplastika pobednik 9. memorijala Nikole Jevremovića "Gužve"

Metaloplastika pobednik 9. memorijala Nikole Jevremovića "Gužve"

Metaloplastika pobednik 9. memorijala Nikole Jevremovića

Metaloplastika iz Šapca je pobednik ovogodišnjeg “Gužvinog” Memorijala nakon što je u finalnoj utakmici nadigrala Crvenu zvezdu dok je u meču za 3. mesto Partizan bio ubedljivo bolji od domaćeg Metalca.

Dobro organizovanom, pokretljivom odbranom i brzim kontranapadima Metaloplastika je sinoć iznenadila favorizovanu Crvenu zvezdu i sasvim zasluženo osvojila trofej. Iako su oba trenera najviše nade polagala u bombardere Aleksu Kikanovića (Zvezda) i Filipa Milovanovića (Metaloplastika), posao su u redovima Šapčana završili brzi Dodić uz pomoć Nikole Milovanovića. Metaloplastika je sa izuzetkom nekoliko izjednačenja, sve vreme imala vođstvo do koga je stizala munjevitim kontrama kažnjavajući greške koje su crveno-beli pravili zbog dobre odbrane igrača u belim dresovima.

U duelu za 3. mesto je razlika u kvalitetu u korist Partizana omogućila treneru crno-belih Nenadu Maksiću da da šansu svim igračima koji su brzim napadima rano stekli veliku prednost koja je u nastavku bila dvocifrena. U redovima Metalca se odbranama isticao Krsta Đerić.

Levoruki Mateja Dodić iz Metaloplastike je izabran za najboljeg igrača turnira, najbolji strelci su Aleksa Kikanović iz Crvene zvezde i Ognjen Pejić iz Metalca, najmlađi igrač je Aleksa Milovanović iz Metalca dok je najbolji čuvar mreže na turniru bio Krsta Đerić iz Metalca.


Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



(valjevskaposla.info)






Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar