Vest: Metalac danas igra važnu utakmica

Metalac danas igra važnu utakmica

Metalac danas igra važnu utakmica
Valjevski košarkaši danas igraju utakmicu 19. kola Košarkaške lige Srbije. Ekipa KK Vršca u hali Milenium u Vršcu dočekuje Metalac iz Valjeva. Meč je zakazan za 18 časova a očekuje nas velika borba između desetoplasirane i dvanaestoplasine ekipe.

Pravdu na današnjem meču deliće sudije: Uroš Obrknežević, Marko Pecelj, Ljubomir Marković

Delegat: Milan Tasić.


Prenosimo Vam u celosti objavu KK Metalac iz Valjeva:

Osokoljeni nakon dve uzastopne pobede na svom parketu i nakon desetak dana odmora košarkaši Metalca u okviru jednog od dva zaostala meča putuju u Vršac. Naredni protivnik, kojeg sa klupe predvodi Vladimir Đokić, savladan je u prvom delu sezone pred TV kamerama, a nakon brojnih problema izazvanih epidemijom virusa korona polako se vraćaju u pravi ritam. Pokazatelj toga je i ubedljiv trijumf nad zemunskom Mladošću, pa će priliku za novi trijumf Slobodan i Luka Jovanović, kao i Toma Vasiljević imati protiv bivšeg kluba.
Ipak, s obzirom na dobro raspoloženje na jednom od poslednjih treninga želja u valjevskom taboru je da nastave tamo gde su stali protiv lazarevačke Kolubare, svesni da ih tek nakon ovog čekaju presudna iskušenja.
- Vršac je jedna kompaktna ekipa koja igra odlično ove sezone na svom parketu gde su samo jednom poraženi. U poslednjem kolu ubedljivo su savladali Mladost i nema dileme da nas čeka težak zadatak. Nadam se da smo nakon poslednja dva susreta shvatili kako bi trebalo da igramo i idemo u Vršac po novi trijumf. Što se tiče konačnog raspleta mislim da će nam pobede protiv dirketnih rivala popraviti samopouzdanje i ako budemo na tom nivou neće biti problema vezanih za opstanak - kaže plejmejker valjevskog kluba Marko Bajić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici !


Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar