Vest: Manifestacija "Šetamo za zdravlje" zakazana za subotu 23. septembra

Manifestacija "Šetamo za zdravlje" zakazana za subotu 23. septembra

Manifestacija

 

U organizaciji Saveza sportova opštine Lazarevac i Planinarskog društva Vis, a pod pokroviteljstvom GO Lazarevac u subotu 23. septembra biće održana po 17 put manifestacija "Šetamo za zdravlje" pod sloganom"U susret jeseni"

Ovim povodom danas je održana konferencija za novinare na kojoj su o predstojećoj akciji govorili Član Veća GO Lazarevac Nikola Marinković i predstavnici PD "Vis" Verica Vasiljević i Blagoje Aleksić.

Verica Vasiljević i Blagoje Aleksić ispred Planinarskog društva ovom prilikom su najavili da će akcija "Šetamo za zdravlje" u subotu 23. septembra započeti kao i svake godine okupljanjem učesnika ispred Gradske opštine Lazarevac u 8 časova, dok će se na šetnju krenuti u 9 časova.

Kako su i organizatori najavili staze su srednje lake i pružaju mogućnost za učešće svim uzrastima, bez obzira na godine. Za sve učesnike u ponudi su staze "Poletarac" u dužini od 4 kilometra, "Junior" u dužini od 10,5 kolimetara, "Lazarevački vidici" dužine 16,5 kilometara i staza "Šančevima Kolubarske bitke" dužine 26 kilometara.

Član Veća Nikola Marinković pozvao je sugrađane da se priključe ovoj aktivnosti i druženju, čiji je osnovni cilj afirmacija šetnje kao fizičke aktivnosti, upoznavanje naših sugrađana sa aktivnostima koje sprovodi planinarsko društvo Vis, ali i ispunjenje osnovnog cilja aktivne rekreacija naših građana.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar