Vest: Letnje sportske aktivnosti u STOP ŠOP-u

Letnje sportske aktivnosti u STOP ŠOP-u

Letnje sportske aktivnosti u STOP ŠOP-u

Kako bi pružio odličnu priliku za aktivnosti na otvorenom, ritejl park STOP ŠOP Lazarevac organizuje zabavne sportske aktivacije za svoje posetioce od 13. do 15. avgusta, u okviru kampanje „Moje STOP ŠOP leto“.

Tokom ova tri dana, posetioci će imati priliku da iskuse nesvakidašnje adrenalinsko iskustvo na interaktivnoj veštačkoj steni, gde će najhrabrijima i najuspešnijima biti dodeljene nagrade, poput frizbija, rančeva, slagalica i drugih. O bezbednosti će brinuti tim profesionalaca, u skladu sa okolnostima i merama zaštite. Za najmlađe, biće postavljen sportski poligon, gde mališani kroz igru i fizičku aktivnost mogu da razviju spretnost, disciplinu i timski rad. Za sve one koji radije biraju kreativnost, u subotu od 18č biće održane i kreativne radionice.

Organizovano je i takmičenje na društvenim mrežama! Vredni pokloni očekuju one koji na Instagramu i Fejsbuku pošalju najzanimljivije fotografije koje prikazuju kako provode leto u STOP ŠOP-u. Po tri najkreativnija autora na svakoj društvenoj mreži osvojiće po 2000 dinara.

Sprovodeći sve bezbednosne mere, STOP ŠOP ostaje sigurno mesto za kupovinu, a to je i zvanično potvrdio Centar za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisna kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta. Nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa KOVID19 sigurnosnim merama potvrđuje da STOP ŠOP ritejl parkovi u Srbiji posluju u skladu sa internacionalnim bezbednosnim standardima.

STOP ŠOP Lazarevac takođe je pripremio odlične letnje popuste, pa ne propustite priliku da posetite ritejl park ovog vikenda i šopingujete neke od svojih omiljenih brendova sa širokom paletom proizvoda po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet.


Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !


(Izvor: pravenovine.rs)Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar