Vest: Kompletirano 12. futsal kolo. Nova pobeda Karelija

Kompletirano 12. futsal kolo. Nova pobeda Karelija

Kompletirano 12. futsal kolo. Nova pobeda Karelija
Derbi kola odigran je u subotu na Ub-u. Domaća ekipa i lider prvenstva Kareli dočekala je ekipu KMF "Euro Lider" iz Petrovca na Mlavi. Gostujuća ekipa se znatno pojačala u zimskom prelaznom roku i koja ima ozbiljne ambicije za ulazak u viši rang. Domaćin iako oslabljen, sa malim fondom igrača u rotaciji, zbog povreda, bolesti i privatnih obaveza, uspela je da odigra odličan meč, jako, požrtvovano i borbeno, što je na kraju nagrađeno pobedom od 3:2. Strelci za ekipu Karelija su bili: Pavić A., Panić M. i Živković.

Vatreno navijanje koje se retko viđa na futsal utakmicama dalo je dodatnu snagu i motiv da domaći igrači izvojevaju tešku i zlata vrednu pobedu.

Ekipa Braće Nedić vratila sa gostovanja sa tri boda i pobedom nad ekipom Karanovca. Veoma važnu pobedu gosti iz Osečine ostvarili su u Kraljevu rezultatom 9:4. Ekipa braća Nedić je i dalje aktuelni kandidati za najviši plasman u regionalnoj ligi, a trenutno zaostaju 4 boda za prvoplasiranom ekipom Karelija.

U ovom kolu lošije su prošle ekipe Flash-a i Zenon-a koje su poražene. Na domaćem terenu u Valjevu bolji od ekipe Flash-a bili su gosti iz Rače. Futsal ekipa Karađorđe pobedila je rezultatom 6:3.

Ubedljiv poraz zabeležili su lajkovčani u Aranđelovcu gde su izgubili od istoimene ekipe rezultatom 10:0. Znatno oslabljeni neigranjem golmana uz manjak sportske sreće ekipa Zenon-a nije mogla do povoljnijeg rezultata.

Posle odigranih 12 kola, ekipa KMF "KARELI" i dalje ostaje jedina neporažena ekipa u ligi u obe grupe, i ostaje na prvom mestu na tabeli. Na trećoj poziciji je ekipa braće Nedić, Bezbednost 192 i zenon su na šestoj i sedmoj poziciji dok je ekipa Flash-a na osmoj predzadnjoj poziciji sa samo osvojena četiri boda.

Ekipe imaju još 6 prvenstvenih kola da dodatno poprave ili učvrste svoj plasman.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !


Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar