Vest: Kolubari presudio VAR

Kolubari presudio VAR

Kolubari presudio VAR

Pretposlednja utakmica 15. kola Superlige Srbije završena je pobedom gostiju. U duelu Kolubare i Spartaka bilo je 2:1 za Subotičane.

Poveo je domaćin u 11. minutu golom Uroša Đuranovića, posle ubacivanja sa leve strane. Na kratko je intervenisao Dejan Stanivuković, ali ofanzivac Lazarevčana nije odustajao. Uspeo je da iz neposredne blizine ubaci loptu u mrežu.

Do izjednačenja je došlo 25 minuta kasnije. Srđan Hrstić je bio u duelu sa protivničkim igračem, dobio taj duel na gol aut liniji, prosledio loptu do Lazara Tufegdžića koji je proigrao strelca Nikolu Srećkovića. Tražili su Lazarevčani od sudije Danila Nikolića da poništi gol, zbog kako su smatrali prekršaja, ali se to nije desilo.

Tako se na poluvreme otišlo sa nerešenim rezultatom. U nastavku meča bilo je izglednih prilika, ali je do promene rezultata došlo teku samoj završnici. U 88. minutu, o golu gostiju se odlučivalo u VAR sobi. Bilo je pitanje da li je Luka Bijelović bio u ofsajdu. Posle nekoliko minuta usledila je potvrda da je gol regularan.

Kolubara posle 15. kola ima 13 bodova i nalazi se na 14 mesto. U sledeém kolu Kolubara dočekuje Napredak.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

(24/7)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar