Vest: Kolubara započinje superligašku borbu

Kolubara započinje superligašku borbu

Kolubara započinje superligašku borbu

Prva sezona u najkvalitetnijem rangu domaćeg takmičenja predstavljala je dragocenu lekciju za Kolubaru te će klub iz Lazarevca bogatiji za iskustvo koje ne može da se kupi krenuti u nove izazove u okviru Mozzart Bet Superlige.

Prošle sezone debitant u eliti uspeo je da očuva status superligaša uz brojne oscilacije. Nove izazove Kolubara će dočekati sa Dejanom Đurđevićem na klupi, povratnikom u Lazarevac koji je obeležio i prethodno leto.

Potpunu reorganizaciju Kolubara je pretrpela i na najisturenijoj poziciji s obzirom na to da je prvi špic Lazarevčana u prethodnoj sezoni Uroš Đuranović prešao u mašarski Kečkemet, a da je iz kluba otišao i prekaljeni Dejan Đenić. Uloge naslednika pomenutog dvojca pripale su golgeterima iz regiona te je pojačanje na poziciji devetke hrvatski internacionalac Ante Vukušić, nekada velika nada splitskog Hajduka i čovek sa bogatom internacionalnom karijerom, pored kojeg će minute vrebati mladi Slovenac Haris Kadrić.

Nagoveštaj izgleda ekipe iz Lazarevca u narednoj sezoni donele su i kontrolne utakmice u kojima je Kolubara ostvarila tri pobede, dva remija i poraz.

Osveženi sastav, sa dobro poznatim trenerom na kormilu, imaće pred sobom težak zadatak, međutim izvesno je da bi Kolubara, ukoliko je savladala lekcije iz prethodne sezone, mogla da uspostavi kontinuitet na superligaškoj sceni.

PRELAZNI ROK

Došli:Nemanja Milojević (Voždovac), Milan Delević (Žarkovo), Vanja Ilić (Žarkovo), Ante Vukušić (Tuzla Siti), Haris Kadrić (Aluminij)

Otišli: Uroš Đuranović (Kečkemet), Đorđe Đurić (Grafičar), Miloš Zečević (Rudar), Đurađ Dobrijević (Loznica), Dejan Uzelac, Marko Vučetić, Nenad Stanković, Marko Simić, Đorđe Milovanović, Dejan Đenić.

U prvom kolu Mozzart Bet Super Lige na domaćem terenu u Lazarevcu Kolubara dočekuje Radnički iz Niš-a. Utakmica se večeras od 20 časova a pravdu će deliti sudija Minaković Nenad. 

Izvor: Mozzartsport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar