Vest: Kolubara gostuje u Ivanjici

Kolubara gostuje u Ivanjici

Kolubara gostuje u Ivanjici

Lazarevačka Kolubara u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Petar Đinđić ističe da je potrebno što pre vratiti formu iz regularnog dela sezone i obezbediti opstanak:

’’Mi sa ekipom Javora imamo relativno dobru tradiciju, ali smo u poslednje vreme u padu ostvarenih rezultata. Možda smo se prerano i opustili vezano za početak plej-auta. Međutim, svi rezultati kako se događaju, kao i naš pad forme i igre, pokazuju da će tu biti još problema i da treba što pre da se stabilizujemo i da pokušamo da vratimo formu koja je bila tokom regularnog dela prvenstva. U Ivanjici očekujem veliki pritisak, jer smo mi poljuljani svim ovim rezultatima, kao i da će oni silno motivisani ući u meč, uz veliki pritisak sa tribina na nas, jer je to njima veoma bitna utakmica. Oni će biti sigurno pod većim pritiskom nego mi i ako se budemo vratili delom na igru koju smo igrali pre plej-auta možemo da iskoristimo njihov pritisak i da napravimo dobar rezultat.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Kolubare igra se u nedelju 07. maja 2023. godine, sa početkom u 19:30 časova.

Direktan prenos mo\ete pratiti na TV Arena Sport 2 Premium.

Izvor: Superliga Foto: FK Kolubara



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar