Vest: Kolubara dočekuje goste iz Subotice

Kolubara dočekuje goste iz Subotice

Kolubara dočekuje goste iz Subotice

Lazarevačka Kolubara u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Veroljub Dukanac ističe da opstanak još uvek nije obezbeđen, ali da je značajno što igrali u utakmice mogu da uđu rasterećenije:

’’Nismo mi bezbedni, ali nam daje mogućnost da igramo punom snagom, bez nekog posebnog opterećenja. Sve utakmice u plej-autu su poprilično izjednačene i jedna situacija odvede utakmicu u drugu stranu, kao što je prošli utakmicu Spartak ovde poveo protiv nas pa smo mi tu prednost anulirali, pa i ih dobili do kraja utakmice, tako su oni sad pobedili Javor. Ta utakmica nam je pokazatelj da nas čeka vrlo, vrlo neizvesna utakmica u ponedeljak. Jedni druge ne možemo iznenaditi. Poznajemo se, znamo šta otprilike ko može i o ishodu utakmice će odlučiti trenutna inspiracija nekog pojedinca. Pozivam sve ljude koji vole fudbal, koji vole Kolubaru, da dođu da uživaju u fudbalu.’’

Meč 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Spartaka ŽK igra se u ponedeljak 01. maja 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

Izvor: Superliga Foto: FK Kolubara



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar