Vest: Kadeti Kolubare igraju za prvo mesto i Saru

Kadeti Kolubare igraju za prvo mesto i Saru

Kadeti Kolubare igraju za prvo mesto i Saru

Derbi jeseni Kadetske lige "Beograd" između Kolubare i Voždovca, koji se igra u subotu u 11:45 časova na stadionu lazarevačkog superligaša, imaće i humanitarni karakter. U utakmici koja će najverovatnije odlučiti jesenjeg prvaka neće biti naplate ulaznica, ali će na zapadnoj tribini stadiona biće postavljene kutije u koje će moći da se ostave novčane donacije za lečenje četrtnaestogodišnje Sare Matić.

U timu Kolubare nastupiće čak sedam igrača koji su ponikli u ljiškom Omladincu, i to: Aleksandar Lazić, Petar Maksimović, Igor Dobrosavljević, Mateja Obradović, Luka Simić, Bogdan Lazarević i Ognjen Vesić. Tim Kolubare je sa 18 bodova na čelu tabele Kadetske lige "Beograd", bod manje ima Zemun, dok je Voždovac sa dva boda zaostatka sa utakmicom manje na trećem mestu sa 16 osvojenih bodova.

Fudbalski klub Kolubara najavio je ovaj meč na svojoj zvaničnoj stranici. Izvesno je da će na tribinama stadiona lazarevačkog superligaša biti i Ljižana, kako onih koji prate fudbalska zbivanja, tako i onih koji su redovno uzimali učešća u svim dosadašnjim akcijama prikupljanja sredstava za Sarino lečenje.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar