Vest: Jubularni 30 "Povlen reli"

Jubularni 30 "Povlen reli"

Jubularni 30

Narednog vikenda, 17. i 18. septembra 2022. godine biće organizovan jubilarni, 30. Povlen reli, uz slogan “Avantura za celu porodicu”.

Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, ove godine startuje na Divčibarama i predstavlja novi koncept relija.

Tim povodom, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, organizatori pozivaju i vlasnike SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Trase su organizovane u dve kategorije, “4×4/Avantura” i “SUV/Turizam”, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji: determinacija lekovitog bilja, gađanje iz vazdušne puške i luka i strele, prepoznavanje planinskih vrhova i slično. Navedeni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem su, pored brzine, potrebne i specijalne veštine vožnje u ternenskim uslovma.

Sve informacije o reliju i prijavama mogu se pronaći na sajtu www.povlenreli.com, kao i na profilima društvenih mreža Instagram i Facebook.

Za prijavljivanje i dodatne informacije na raspolaganju su e-mail adresa info@povlenreli.com i broj telefona +381 64 144 04 40.

Izvor: Valjevo na dlanu



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar