Vest: Javni uvid za Lajkovac u Nacrt Prostornog plana Republike Srbije

Javni uvid za Lajkovac u Nacrt Prostornog plana Republike Srbije

Javni uvid za Lajkovac u Nacrt Prostornog plana Republike Srbije

Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglašava JAVNI UVID u nacrt Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana Republike Srbije od 2021. do 2035. godine na životnu sredinu. Javni uvid traje 30 dana – od 5. aprila do 5. maja 2021. godine.

Nacrt Prostornog plana sa kompletom referalnih karata i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja biće izloženi u analognom formatu svakog radnog dana u sedištima upravnih okruga, odnosno u digitalnom formatu na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i na internet stranicama upravnih okruga i jedinica lokalne samouprave.

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi u toku trajanja javnog uvida, zaključno 5. maja 2021. godine, i to: jedinicama lokalne samouprave ili direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektoru za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd. Primedbe mogu biti, kao prilog, dostavljene i elektronskom poštom na e-mail pprs@mgsi.gov.rs.

Detaljnije

(Izvor: Opština Lajkovac)Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar