Vest: Humanitarna žurka za Janu Simić

Humanitarna žurka za Janu Simić

Humanitarna žurka za Janu Simić

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12 – Čibutkovica organizovaće humanitarnu žurku za trinaestogodišnju Lazarevčanku Janu Simić koja boluje od malignog tumora kičmene moždine i kojoj je potrebna novčana pomoć za dalje lečenje.

Humanitarna žurka biće organizovana u četvrtak, 1. jula u kafiću „Gem“ u Šopiću. Gost večeri biće Bojan Pavlović, učesnik emisije „Zvezde Granda“. Ulaz je 100 dinara i sav prihod biće uplaćen na račun porodice Simić. Takođe, svi koji posete restoran „Bucman“ u Šopiću u nedelju, 4. jula pomoći će maloj Jani, jer će sav prihod od prodate hrane biti uplaćen na njen račun. Mesnate proizvode doniraće mesara „Sinđelić“ iz Lazarevca.

Organizator ove akcija Vlada Radosavljević ističe da je kontaktirao Dušana Đokića, bivšeg fudbalera Crvene Zvezde, koji je donirao dres sa potpisom igrača u vreme kada je igrao za belgijski klub Briž. „Dres nećemo moći da postavimo na humanitarne licitacije, jer Jana nije na spisku fondacije Budi human – Aleksandar Šapić. Zbog toga će dres moći da se licitira na Instagram nalogu BUDIHUMAN.12 i ceo iznos biće usmeren za lečenje naše Jane“, objašnjava Radosavljević i dodaje da ne treba gledati ko je iz kog grada, već je potrebno cela Srbija da se ujedini i pomogne hrabroj devojčici punoj života.


(Izvor: pravenovine.rs)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar