Vest: Humanitarna akcija "ZA PETROV OPORAVAK"

Humanitarna akcija "ZA PETROV OPORAVAK"

Humanitarna akcija

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12 - Čibutkovica,za pet meseci prikupila je preko 300.000.00 dinara za lečenje dece koja su na spisku fondacije "Budi human-Aleksandar Šapić. Posle Lane, Minje, Olivera i sada male Jovane iz Odžaka za koju se prikuplja novac, administrator organizacije Vlada Radosavljević je odlučio da se aktivira i za našeg sugrađanina Petra Batričevića iz Ćelija kod Lajkovca,kome su potrebna novčana sredstva za njegov dalji oporavak u privatnoj Klinici u Nišu.

 Podsetimo se, Petar je 2012-te godine, doživeo saobraćajnu nesreću, vraćajući se iz druge smene. U trenutku saobraćajne nezgode Petar je sedeo na zadnjem sedištu auta. Zadobio je teške povrede glave, čak je bio 38 dana u komi. Jedno vreme je bio i nepokretan. Uz pomoć terapija i zaslugom nastavnika Lazara Ratkovića iz Čibutkovice, polako uz pomoć štapa,počeo je da se kreće ali uz nadzor. Meštani Lajkovca,došli su na inicijativu,da Petra prijave na spisak fondacije Budi human.

Dok sam pripremao kutije za lokale, od strane humanitarne organizacije BUDIHUMAN.12,na Petrov račun uplaćeno je 49.000.00 dinara. Teško je voditi dve akcije u isto vreme ali sam se fokusirao "ZA PETROV OPORAVAK". Kontaktirao sam Nikolu Jelića,inače kordinatora Fk Crvena Zvezda Beograd.Naravno,izašli su mi u susret i donirali originalan dres sa potpisom igrača.Pre nedelju dana, fudbaleri Crvene Zvezde, gostovali su na Ubu, ekipi Jedinstva, na stadionu "Nemanja Matić"-Vrelo i tada sam preuzeo lično dres.Fk Kolubara,izrazila je želju da podrži humanitarnu akciju "ZA PETROV OPORAVAK" I "JOVANIN PRVI KORAK" - istakao je Vlada Radosavljević.

Vlada je dres postavio na aukciju, a najveća ponuda na licitaciji, bila je od strane predsednika Fk Kolubara iz Lazarevca, Nemanje Ivanovića u Iznosu od 40.000.00 dinara.Novac sa aukcije, podeljen je na dva dela, 20.000.00 dinara za Petra a ostalih 20.000.00 dinara za malu Jovanu.

Za vikend Fk Kolubara,ugostila je ekipu Fk Loznice na tom meču,igrači oba tima izneli su bilbord ZA PETROV OPORAVAK 942 NA 3030 i na toj utakmici,dres sa licitacije, Vlada je uručio  kapitenu domaće ekipe Nikoli Vasiljeviću.

 Jedan deo kutija postavljen je u lokalima Lajkovcu, Lazarevcu, Čibutkovici, Dudovici, Županjcu, Brajkovcu. Dosta ljudi sa Zlatibora i Beograda,podržava humanitarnu akciju, čak su i donirali novac.

Ovim putem Vlada se zahvaljuje, svim humanim ljudima, koji su ga podržali od prve humanitarne akcije i donirali novac, kao i predsedniku opštine Lazarevca, Bojanu Steviću, predsedniku Fk Kolubara Nemanji Ivanoviću, zatim predsedniku opštine Lajkovac Andriji Živkoviću i naravno Sportskom društvu Crvena Zvezda Beograd.

Takođe, Vlada pozivam sve ljude, dobre da se priključe humanitarnoj akciji ZA PETROV OPORAVAK i pošalju poruku sadržine 942 NA 3030 i tako pomognemo  zajedno našem ,drugu, bratu, prijatelju Petru da jednog dana baci štap i vrati se na fudbalski teren, jer on to zaslužuje. Još jedan dres postavljen je na aukciju. U pitanju je Fk Čukarički koji nam je donirao dres. i on je takođe, prodat za 20.000.00 dinara,sredstva sa licitacije biće uplaćena na žiro račun Petra Batričevića.

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12 - ČIBUTKOVICA za nepunih deset dana uplatila je 49.530.00 dinara za Petra Batričevića.



Regionalne, prate sve aktivnosti humanitarne organizacije i zajedno sa Vladom vas pozivaju da donirate, jer naše malo Petru znači mnogo. 




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar