Vest: Hitnoj službi donirana dva aparata – pacijent monitor i defibrilator

Hitnoj službi donirana dva aparata – pacijent monitor i defibrilator

Hitnoj službi donirana dva aparata – pacijent monitor i defibrilator

Predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Stević danas je Hitnoj službi Doma zdravlja "Dr Đorđe Kovačević"uručio donaciju opštine u vidu dva aparata od ogromnog značaja za urgentno zbrinjavanje pacijenata - pacijent monitora i defibrilatora.

Predsednik GO Lazarevac ovom prilikom je rekao da opština Lazarevac u skladu sa svojim mogućnostima čini sve kako bi poboljšala uslove lečenja pacijentima, ali i uslove rada medicinskog osoblja Doma zdravlja "Dr Đorđe Kovačević" i Specijalne bolnice za interne bolesti.

Stević je ovom prilikom podsetio da je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prilikom poslednje posete Lazarevcu istakao da će biti obezbeđena sredstva za rekonstrukciju objekta doma zdravlja i objekta Specijalne bolnice za interne bolesti, a da opština u skladu sa ovim nalogom u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u ovom trenutku uveliko priprema javni poziv za izradu neophodne projektno tehničke dokumentacije za kompletnu rekonstrukciju ova dva objekta. 

Opštini Lazarevac na donaciji medicinske opreme u ime zaposlenih i pacijenata Doma zdravlja "Dr Đorđe Kovačević" zahvalili su se direktor ove ustanove Jovan Milojević i načelnica Hitne službe Nataša Tripković.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar