Vest: Gradska Opština Lazarevac nastavlja ulaganja u sport

Gradska Opština Lazarevac nastavlja ulaganja u sport

Gradska Opština Lazarevac nastavlja ulaganja u sport

Gradska opština Lazarevac podržala je Savez sportova i Fudbalski savez opštine Lazarevac u nabavci traktorskih kosačica namenjenih za potrebe održavanja terena fudbalskih klubova sa teritorije naše opštine.

U narednom periodu nastavićemo sa podrškom ka svim fudbalskim klubovima sa teritorije opštine Lazarevac ali i ka klubovima u drugim sportovima, rekao je Bojan Stević predsednik gradske opštine Lazarevac  i tom prilikom napomenuo da nas u narednom periodu očekuju ulaganja u infrastrukturu fudbalskih klubova u vidu izgradnje terena za mali fudbal sa veštačkom travom i svlačionica. Možemo se pohvaliti uslovima koje imaju  dvoranski sportovi, ali se trudimo da i tu poboljšamo trenutnu situaciju, napomenuo je Stević i istakao da nas ubrzo očekuje otvaranje fiskulturne sale pri osnovnoj školi u Rudovcima, ali i izgradnja balon hale u mesnoj zajednici Veliki Crljeni.



U okviru današnjeg dešavanja uručeno je 3 traktorske kosačice, a u najskorijem periodu Gradska opština Lazarevac će Savezu sportova i Fudbalskom savezu opštine Lazarevac pomoći u nabavci još 4 traktorske kosačice za seoske fudbalske klubove.



(Izvor: Opština Lazarevac)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar