Vest: GO Lazarevac nagradila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

GO Lazarevac nagradila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

GO Lazarevac nagradila najbolje učenike osnovnih i srednjih škola

Juče su u velikoj sali gradske opštine Lazarevac uručene nagrade najboljim učenicima svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine Lazarevac. Nagrađeno je 68 učenika, nosioca Vukovih diploma i 14 učenika generacije osnovnih i srednjih  škola sa teritorije naše opštine u školskoj 2021 – 2022. godini.

Nagrade najboljim učenicima uručili su predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i članovi Veća GO Lazarevac Rade Mirković i Nikola Marinković.

Na postignutim uspesima tokom dosadašnjeg školovanja i rezultatima na brojnim takmičenjima, u ime GO Lazarevac prisutnim  nosiocima Vukove diplome i učenicima generacije, ali i njihovim roditeljima i profesorima čestitao je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević i tom prilikom istakao da su ova deca budućnost opštine Lazarevac.

Učenici generacije osnovnih škola, pored prigodnih knjiga, dobili su i tablet računare, dok su učenicima generacije srednjih škola uz knjige uručeni i laptop računari.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar