Vest: Futsal liga sve zanimljivija

Futsal liga sve zanimljivija

Futsal liga sve zanimljivija

Regionalna futsal liga Zapad nikad ujednačenija i zanimljivija. Veliki broj ekipa sličnog kvaliteta vodi žestoku borbu za  vodeća mesta na tabeli i plasman u viši rang.

Danas nas očekuju čak tri utakmice a svakako najzanimljivije će biti u Lajkovcu. Domaći Zenon očekuje teška utakmica protiv Euro - lidera iz Petrovca na Mlavi. Posle slabe partije u Valjevu, lajkovačkim futsalerima je neophodna pobeda na domaćem terenu da bi ostali u trci za najviši plasman. Utakmica se igra od 21:30 u Hali sportova Lajkovac.

Ekipa Zenona nastavlja i svoju humanu misiju tako da će opet biti postavljene humanitarne kutije za priloge pomoći udruženju "BaziMili".

     

Druga nimalo interesantna utakmica odigraće se na Ub-u, gde se sastaju domaći Kareli i valjevski Flash. Posle poraza ekipe "Braće Nedić" u Valjevu, Ubljanima se otvorila šansa da pobedom večeras protiv poslednjeplasirane ekipe izbiju na čelo futsal karavana. Utakmica će se odigrati od 20 časova u Hali sportova Ub.

      

Jedina utakmica 6. kola koja je odigrana ranije u nedelju između "Bezbednosti 192" i "Braće Nedić" u Valjevu a rezultat je bio 6:2 za domaću ekipu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Sportski pozdrav





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar