Vest: Fudbal, najava kola: U nedelju derbi u Ćućinu, stari drugari dočekuju lidera

Fudbal, najava kola: U nedelju derbi u Ćućinu, stari drugari dočekuju lidera

Fudbal, najava kola: U nedelju derbi u Ćućinu, stari drugari dočekuju lidera

Utakmicom protiv ekipe Junior Novo Naselje u nedelju od 11,00 časova ljiška ekipa ima priliku da se eventualnom pobedom uključi u trku za prvo mesto u Međuopštinskoj ligi „Zapad“. Stari drugari su posle dva remija na startu prvenstva napravili seriju od pet uzastopnih pobeda i imaju samo četiri boda zaostatka u odnosu na svog nedeljnog rivala koji sa Napretkom i Tešnjarom vodi na tabeli. 

Ekipa iz Jajčića imaće naizgled lakši zadatak protiv desetoplasiranog Jadra u Valjevu. Novajlija u ligi predstavlja najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem delu prvenstva i biće zanimljivo videti mogu li Jajčani da prate ritam koji su nametnuli od starta učinkom od sedam pobeda i jednog remija.

U Okružnoj ligi za vikend ćemo gledati dva meča na domaćim terenima. Najpre će u subotu Spartak od 14,30 časova odmeriti snage sa Trlićem, dok će Rajac u nedelju u istom terminu ugostiti Banjane.

Kačer će u Mionici u komšijskom derbiju protiv Ribnice u okviru 9.kola Kolubarsko-mačvanske zone pokušati da ispravi kiks iz prošlog kola kada je u Belanovici poražen od Strmova.  Meč u Mionici igra se u subotu od 14,00 časova.

U Opštinskoj ligi „Lajkovac-Ljig-Mionica“ Proleter će u subotu u 14,30 dočekati Mali Borak, Babajić u nedelju u 11,00 u Ljigu ekipu Mladosti iz Vračevića, dok će latkovačka Mladost gostovati u Stepanju.

U redovnom kolu pionirske Kolubarsko-mačvanske lige Omladinac će u subotu u 10,00 časova u Kadinoj Luci dočekati Radnički iz Klupaca, dok će njihove kolege iz kategorije petlića u nedelju od 10,00 na istom terenu ugostiti ubsko Jedinstvo.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar