Vest: FK Borac u Srpskoj ligi

FK Borac u Srpskoj ligi

FK Borac u Srpskoj ligi

Nakon Prve beogradske lige fudbaleri FK Borca ostvarili su još jedan uspeh plasmanom u Srpsku ligu. Tim povodom smo razgovarali sa sportskim direktorom kluba, Slobodanom Makićem.

FK Borac u Srpskoj ligi-0Sutra počinjete novu sezonu, interesuje nas kako ste zadovoljni prelaznim rokom? Da li ste zadržali kostur tima?

- Što se tiče samog prelaznog roka, u klub su pristigli kvalitetni igrači, njih šestorica, kao i iskusni golman Grčić i Gligorijević, dok je Bojan Beljić svakako najzvučnije pojačanje Borca, s obzirom na njegovu dosadašnju karijeru. Kostur tima iz prethodne dve sezone je zadržan, što je bio cilj Uprave.

Kakvi su Vam planovi i očekivanja od ove sezone?

- Što se tiče same sezone, cilj je da se nađemo u gornjem delu tabele, i da imamo siguran opstanak u ovoj debitantskoj godini. 


Ispratili smo da ste stadion poboljšali - interesuje nas šta ste uspeli?

- Radovi na stadionu se odlično odvijaju, ovo leto je proširena sudijska svlačionica, asfaltiran prilaz na tribini, postavljen semafor... Na redu je i izgradnja pomoćnog terena i proširenje igračkih svlačionica. 

Za kraj razgovora želimo da najavimo sutrašnju utakmicu i pozovemo sve koji nas verno prate da dođu i podrže Borac u novoj sezoni. 

15.08.2021. u 10h - Gradski stadion FK Borac 

FK Borac Lazarevac - FK Studentski grad (1. kolo Srpske lige)


Regionalne.rs Vam želi puno sreće u novoj sezoni!


Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



 





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar