Vest: Finale odbojkaškog prvenstva Srbije za juniorke u Lajkovcu

Finale odbojkaškog prvenstva Srbije za juniorke u Lajkovcu

Finale odbojkaškog prvenstva Srbije za juniorke u Lajkovcu

 

Finalni turnir Prvenstva Srbije u konkurenciji juniorki odigraće se do 28. maja u Lajkovcu. Utakmice se igraju u Hali sportova i sali Srednje škole “17. septembar”, a takmiči se 12 ekipa podeljenih u četiri grupe.

U Hali sportova će igrati: u A grupi – Crvena zvezda, Volejbor Tim iz Bora i Jedinstvo iz Užica, u G grupi – Železničar iz Lajkovca, Desetka iz Niša i Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca. U sali Srednje škole “17. Septembar” u B grupi nastupaju Omladinac iz Novih Banovaca, Gimanzijalac iz Kraljeva i Partizan, dok će se u V grupi nadmetati Crno-bele 011 iz Beograda, Novi Sad i Smeč 5 iz Kragujevca.

Juniorke Železničara imaju vrlo jak sastav jer prvu postavu čine devojke koje igraju i za seniorski tim, tako da važe za jednog od favorita za titulu. Sa priprema seniorske reprezentacije stižu Aleksandra Uzelac i Stefana Pakić, a tu su još iz prvog tima Mina Stanojević, Mina Stojanović, Adriana Kostadinović i Anastasija Božić. Ekipi će jedino nedostajati Vanja Ivanović, koja se oporavlja posle operacije. Ako bi Želja  prvi put postao juniorski prvak države, to bi bio i lep oproštaj Aleksandre Uzelac od Lajkovca (karijeru nastavlja u Brazilu).

Rasporeda i satnice turnira:

SUBOTA 27. MAJ,  SALA SREDNjE ŠKOLE “17. SEPTEMBAR”:

RAZIGRAVANjE ZA PLASMAN OD 5. DO 8. MESTA:

B 2 – V 2         20.00

RAZIGRAVANjE ZA PLASMAN OD 9. DO 12. MESTA:

B 3 – V 3         16.00

A 3 – G 3         18.00

NEDELjA 28. MAJ, HALA SPORTOVA:

FINALE:                     14.00

MEČ ZA 3. MESTO:      12.00

MEČ ZA 5. MESTO:      10.00

NEDELjA 28. MAJ, SALA SREDNjE ŠKOLE “17. SEPTEMBAR”:

MEČ ZA 7. MESTO:      13.00

MEČ ZA 9. MESTO:      11.00

MEČ ZA 11. MESTO:     9.00



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar