Vest: Fenjeraš poražen u Lazarevcu. Važna pobeda Kolubare

Fenjeraš poražen u Lazarevcu. Važna pobeda Kolubare

Fenjeraš poražen u Lazarevcu. Važna pobeda Kolubare

Nastavljena je Mozzart bet Superliga Srbije u fudbalu posle tačno 82 dana pauze.

Prvu utakmicu u nastavku sezone Kolubara je dočekala na 9. mestu, sa četiri boda manje od Kragujevčana, koji su trenutno na poslednjoj poziciji koja vodi u plej-of. S druge strane, Radnik je poslednji, sa samo devet osvojenih bodova u prvih 19 kola.

Kolubara je na svom terenu savladala Radnik iz Surdulice 1:0.

Uvodnih 30 minuta nije donelo mnogo uzbuđenja, gledali smo duel tipičan za Srbiju. I jedni i drugi su bili oprezni, a onda je sve promenio debitant Ilija Milićević (21), koji je u Lazarevac stigao ove zime iz Metalca. Mladi defantivac je posle prekida Vukušiča glavom poslao loptu u mrežu i postigao prvi gol u Superligi u nastavku sezone.

Kolubari je gol doneo mir, “fenjerašu” još više glavobolje. Bilo je jasno da Radnik mora mnogo konkretnije, ali nije baš išlo… Makariću je ponišgten gol zbog ofsajda, isti fudbaler imao je odličnu priliku u 77. minutu, ali se rezuiltat nije menjao.

Vukušić je sve mogao da reši u 85. minutu, ali je posle asistencije Milojevića šutirao preko gola.

Ovom pobedom ekipa iz Lazarevca napravila je veliki korak ka osnovnom cilju, a to je opstanak. Čak je moguće da ga obezbedi i posle 30. kola, ukoliko uđe u plej-of, a trenutno ima samo pet bodova manje od osmoplasiranog.

Kolubara je igrala u sastavu: Stanivuković, Đokić (od 86. Ćosić), Vasiljević, Milićević (od 80. Radovanović), Kočović, Nikolić, Lončar, Bagarić (od 72. Sadiković), Milojević (od 86. Zubairu), Kocić, Vukušić (od 86. Ilić).

Izvor: Sport klub Foto:Sport klub



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar