Vest: Europrom poklanja novogodišnju predstavu za decu

Europrom poklanja novogodišnju predstavu za decu

Europrom poklanja novogodišnju predstavu za decu

PREMIJERA NOVOGODIŠNjE PREDSTAVU ZA DECU

NOVOGODIŠNjA ZBRKA 

25. decembar u 12.00 č

Velika scena Centra za kulturu Valjevo 

Ulaz slobodan.

 

I ove godine Centar za kulturu Valjevo, pripremio je novogodišnju predstavu za decu! Sa ciljem da nastave dobru tradiciju, i deci ulepšaju praznične dane, s radošću isprate Staru i dočekaju Novu 2023. godinu, pripremili su predstavu  NOVOGODIŠNjA ZBRKA, po tekstu Milice Živković, namenjenu deci uzrasta od 3 - 12 godina.

Predstava se igra na Velikoj sceni Centra za kulturu. U bogatoj scenografiji i raskošnim kostimima, kroz autorsku muziku i igru.

Siže predstave: 

Ovako je to bilo!

Vila Nela je, pokušavajući da žabu pretvori u princa, greškom prizvala Deda Mraza. Inače, vila Nela je u vilinskoj školi bila prilično lenja, tako da ona zapravo ne zna ni jednu čaroliju. Već pogađate - ne zna kako da vrati Deda Mraza na Ledenu planinu! A onda se dobri Deda doseti da bi mogli pozvati vilu Elu, najpoznatiju, najlepšu, najpametniju i najpopularniju vilu na instagramu i uopšte u celom vilinskom svetu. Čak je njen veliki obožavalac i Deda Mraz Lično!

I dođe Ela, ali se odmah posvađa sa Nelom. Inače, njih dve su nekada bile najbolje drugarice, ali su se posvađale zbog...ma duga je to priča, to ćemo drugi put. I taman kad je Ela izgovarala čaroliju za vraćanje Deda Mraza na Ledenu planinu, Nela dodade malo svog praha i dobri Deda ode na BAHAME!!!

Eli ne bi bio problem da ga ponovo vrati, ali Deda Mrazu ne pada na pamet da se vraća kad uživa u plivanju i odbojci na pesku.

E onda je...ma šta sam se ja raspričala, dođite na predstavu i videćete hoće li će vila Ela ipak uspeti da vrati Deda Mraza kako bi deca dobila novogodiš, jer Deda Mraz neće da propusti odbojkaški turnir na pesku!

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar