Vest: Egzotičan spoj voća i cveća

Egzotičan spoj voća i cveća

Egzotičan spoj voća i cveća
Kada nam je svakodnevnica ispunjena rutinom i kada mislimo da smo sve videli, iznenadimo se novim idejama i kreacija koje retke mlade osobe uspeju da ostvare. U takvoj potrazi pronalazimo mladu Lazarevčanku Ivanu koja je uspela da napravi lep spoj cveća i voća.

Poštovana Ivana, kako ste došli na ovu retku ideju?

- Kako bih najlepši poklon za svaku priliku, cveće, upotpunila i na svoj način upakovala, počela sam da pravim voćne bukete. Sve je počelo pre godinu ipo dana kada sam išla u posetu drugarici. Htela sam da izbegnem svakodnevicu i poklonim joj nešto korisno a i lepo. Tako je nastao moj prvi buket. Bio je to sklop voća, povrća i cveća.



Kakvi su bili prvi utisci na neobičan poklon?
 
- Oduševljenje sa njene strane je bilo veliko, tako da se u meni probudila želja da nastavim da se bavim tim neobičnim hobijem. 

- Naredni aranžman je bio takođe za moju drugaricu koja je prolazila kroz neki loš životni period, te sam htela da je iznenadim i ulepšam dan u čemu sam i uspela. Onda je sve počelo. Upravo je to bio moj vetar u leđa.

Posle početnih iznenađenja, koliko je vremena prošlo do novih porudžbina?

- Ubrzo je telefon poceo da zvoni, bilo je dosta zainteresovanih koji su želeli da poklone nekome baš jedan takav buket. Drugarica je unapredila moju maštu, ispričala svojim drugaricama, otvorila mi profil na instagramu i pružila podršku. 

Koliko su jedinstvene tvoje kreacije? 

- Svaki buket je priča za sebe, nikada ne mogu napravim dva ista. Cene su pristupacne a poklon je i više nego originalan, koristan i jestiv. Trudim se da voće i povrće bude domaće, zdravo. Uživam u svakom trenutku odabira, pravljenja i isporučivanja, a najveći mi je uspeh kada mi moja dvogodišnja ćerka kaže, "mmmm s'idja se".



Za kraj našeg razgovora, interesuje nas kako si sebe pronašla u tom svetu?

- Volim kreativnost, volim da uređujem kuću za praznike, rođendane, da pravim torte za slavlja, ukrašavam. S obzirom na situaciju koja je trenutno prisutna kako kod nas tako i u svetu, i da smo se malo svi udaljili, volim da poklonim i obradujem nekoga bez povoda, a onda to učinim svojim buketima. Nije bitan poklon, bitna je pažnja. A u svakom jestivom buketu sem ukusnog, lepog i slatkog voca, mirisnog cveća i šarenog papira ili mašni ima mnogo i ljubavi.

Ivani želimo puno uspeha u daljem radu sa svojim kreacijama.





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar