Vest: „Dobra atmosfera pravi čuda“

„Dobra atmosfera pravi čuda“

„Dobra atmosfera pravi čuda“

Lazarevčani ove sezone igraju sjajno, iznad svih očekivanja, pa su posle drugog mesta na kraju jesenjeg dela i apetiti kluba porasli. Ekipu je na početku sezone preuzeo Aleksandar Marjanović i napravio odličan tim, kadar da se dogodine nađe i u elitnom rangu.

– Iskren da budem, nisam očekivao da imamo ovako dobre rezultate. Neplanirano je sve bilo, ali kad je već tako, na nama je da nastavimo u istom ritmu i oberučke prigrlimo sve ono što sledi – rekao je mladi strateg Lazarevčana.

Radite sa ovim timom tri godine, ali tek ove ste dobili priliku da budete prvi trener?

– Otvorila se mogućnost da radim samostalno, ali dobro poznajem ekipu, znam šta sve može. Nisam očekivao ovako dobre rezultate, ali napravili smo dobru priču, pravi tim i sad idemo svi zajedno ka jednom cilju.

Šta je cilj?

– Kako je prvenstvo odmicalo, tako su i naši apetiti rasli, pa sad želimo plasman u plej-of. Naravno, ne po svaku cenu, ali bilo bi lepo da na kraju sebe nagradimo tim rezultatom. Kad je reč o Superligi, nismo to postavili kao cilj, niko nam ne pravi ni sad taj pritisak, međutim, ako nam se ukaže da se plasiramo u elitu, sigurno ćemo je iskoristiti. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti gde će nas to odvesti.

Šta je presudilo dobrim partijama u dosadašnjem toku?

– Ne mogu ni ja tačno da opišem, ali dobra atmosfera je sigurno dosta doprinela. Momci igraju duži niz godina zajedno, svi su približnih godina, između 2001. i 2004. uz nekoliko starijih momaka. Verovao sam od prvog dana u ekipu, znao sam da možemo da uradimo nešto dobro, ali nisam očekivao da baš ovako eksplodiraju. Nemam šta da zamerim.

Na startu drugog dela ste zabeležili kiks protiv Lavova?

– Neočekivano smo poraženi u Šumicama. Mislim da smo ušli malo opušteni i sa velikom dozom samopouzdanja u taj meč. Nismo bili na nivou, ali smo protiv Palanke došli do svoje igre. Zadovoljan sam odnosom na tom meču.

Kolubara trenutno deli prvo mesto sa ekipom Kikinda Grindeks uz bolju gol razliku a u sledećem 16. kolu upravo gostuju u Kikindi. Utakmica će se odigrati 24. februara.

Izvor: Zurnal



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar