Vest: Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija

Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija

Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija
U petak, 17.12.2021. godine valjevski odsek Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija obeležio je drugu godinu uspešnog rada promocijom diplomaca i svečanom akademijom.
U okviru proslave, u prvom delu programa uručene su diplome studenatima osnovnih i master studija, a dodeljene su i nagrade najboljim studentima.

Drugi deo programa svečanosti otvorila je predsednica Akademije dr Ljubica Diković, koja je tom prilikom govorila o najvažnijim aktivnostima i ostvarenim rezultatima u toku druge godine uspešnog rada Akademije. Rukovodilac valjevskog odseka Akademije dr Mlađen Vićentić govorio je o najvažnijim aktivnostima koje su obeležele rad Odseka Valjevo u prethodnoj godini, kao i o planovima za narednu godinu.

     

Najveću vrednost Akademije predstavljaju njeni studenti i povodom Dana Akademije dodeljene su nagrade najboljim diplomcima valjevskog odseka.

Nagrade su dobile Desanka Pantelić, najbolji diplomac osnovnih studija, i Žaklina Đokić, najbolji diplomac master studija. Studentu Davoru Ćajiću, koji je oborio Ginisiov rekord u vojnim sklekovima, dodeljene su nagrada i pohvalnica za izuzetan uspeh u nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

      

I ove godine dodeljene su zahvalnice predstavnicima Studentskog parlamenta i saradnicima iz okruženja – Europromu, Dunav osiguranju, Erste bank i Muzičkoj školi „Živorad Grbić” Valjevo. Nagrade i zahvalnice za dugogodišnji rad uručene su saradnicima Svetlani Tomić i Miroslavu Maksimoviću.

Jubilarne nagrade i zahvalnice dodeljene su dr Slobodanu Nenadoviću i Gordani Ćirić za trideset godina radnog staža, dr Biljani Rabasović i Tatjani Dugošiji, MA, za dvadeset godina radnog staža, i Dejanu Beljiću, MA, i  Nataši Vuković za deset godina radnog staža.Nagrada i pohvalnica dodeljene su novom doktoru nauka, dr Sanji Radovanović, a priznanjem za najboljeg radnika godine nagrađeni su Nenad Mihailović, kao najbolji radnik u nastavi, i Jelena Savić Kojić, najbolji radnik u nenastavi. 

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar