Vest: Četiri gola Kolubare dovoljna za tri boda i proboj ka vrhu tabele!

Četiri gola Kolubare dovoljna za tri boda i proboj ka vrhu tabele!

Četiri gola Kolubare dovoljna za tri boda i proboj ka vrhu tabele!

Domaćin trećim prvenstvenim trijumfom trasirao put ka samom vrhu tabele.

Na stadionu SRC "Kolubara u Lazarevcu" domaćin je do prednosti stigao u 28. minutu. Nakon što je golman Dejan Stanivuković ispucao loptu iz svog šesnaesterca, domaći fudbaleri su kombinovali na poziciji levog krila, lopta je stigla do Stefana Stanisavljevića koji je spretno matirao novosadskog čuvara mreže Danila Đulčića. To je ujednobio i reyultat prvog poluvremena.

Na samom početku nastavka igre, domaćin duplira prednost. Nepropisno su "kanarinci" zaustavili napad Lazarevčana iskosa sa leve strane na samoj ivici šesnaesterca. Usledio je oštar centaršut po zemlji, a u buketu fudbalera najbolje se snašao Nenad Kočović i Đulčić je po drugi put morao da vadi loptu iz mreže.

Pitanje pobednika rešeno je u 67. minutu kada je Kolubara sa "bele tačke" stigla do trećeg pogotka, a samo pet minuta kasnije i četvrti put se tresla mreža gostiju. Pravi Evrogol postigao je Miloš Đokić fantastičnim udarcem sa više od dvadeset metara.

U 77. minutu postignut je i konačni rezultat ovog susreta. Dušan Vlalukin je iskoristio grešku poslednje linije domaćeg sastava, izašao je sam pred golmana Stanivukovića i rutinski zatresao mrežu.

U narednoj, devetoj takmičarskoj rundi ekipu Kolubare očekuje veliko iskušenje protiv RFK Grafičara.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar