Vest: Bogat novogodišnji program

Bogat novogodišnji program

Bogat novogodišnji program
Decembar mesec u vrtiću uvek odiše posebnom energijom i pretprazničnom atmosferom. U susret praznicima koji predstoje bogatstvo dešavanja je veliko, a euforija samo raste. U okviru predškolske ustanove "Leptirić" organizovana su različita dešavanja.

 

"Ceo ambijent vrtića je oplemenjen novogodišnjim dekoracijama, vaspitači su kroz radionice sa decom i uključivanjem roditelja kroz izradu ukrasu sa decom kod kuce, svečano ukrasili, prvenstveno, svoje sobe, zatim holove i hodnike, pa i dvorište vrtića. Deca se najviše raduju, željno iščekuju deda Mraza i paketiće". - rekla je direktorka PU "Leptirić" Mila Lončar Mitrovic.

 

Praznična euforija počela je u petak sa predstavom "Najluckastija škola klovnova" koja je poklon predstava od Kulturnog centra "Hadži Ruvim" iz Lajkovca. Predstavi su prisustvovale sve celodnevne grupe vrtića, kao i grupe cetvoročasovnog pripremno predškolskog programa.



"U utorak smo organizovali druženje sa deda Mrazom. Obišao je sve grupe, razgovarao sa decom i delio im slatkiše. U cilju unapređivanja međuljudskih odnosa, po prvi put, ove godine organizovali smo i novogodišnje darivanje između zaposlenih u vrtiću, učestvovalo je 56 radnika".

Obučeni u kostime Deda Mraza članovi lajkovačkog moto kluba "TNT" sa svojim dvotočkašima u sredu darivali su deci novogodišnje paketiće sa slatkišima.

 


Na Ulici otvorenog srca predškolska ustanova je imala svoje predstavnike. Deca su u  saradnji sa roditeljima pravila ukrase i novogodišnju dekoraciju u cilju prodaje, a sav prikupljen novac proslediće se u humanitarne svrhe. 

Raspust za predškolce iz poludnevnog boravka počinje 30. decembra, a završava se 17. januara.
PREDŠKOLSKA USTANOVA "LEPTIRIĆ" NE RADI 03. O 07. JANUARA.

Jelena Žujović

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar